REVIEW BLOG: NARUMIHUDA.BLOGSPOT.COM


ASSALAMUALAIKUM

Next. Kita nak review blog Cik Karmila pulak. Sedap nama dia. Teringat den kat novel Ramlee Awang Murshid UNGU KARMILA. Best gila kay novel tu. Tu laa novel pertama aku beli guna duit sendiri. Kahhkah.

Cik Karmila ni baru habis paper exam. Heheh. Tahniah tahniah. Blog Cik Karmila menggunakan warna biru soft sebagai warna utama. Background pulak beliau menggunakan corak bunga-bunga kecik comel lote gituu. Heheh. Sukaa kitee nengok.

Blog beliau turut berkisar pasal kehidupan Cik Karmila sebagai mahaiswi dan beliau jugak sangat rajin join GA/ contest dan segmen yang dianjurkan oleh blogger-blogger yang lain. Nanti Cik Karmila buat laa GA pulakk eahh eah? Nanti kiteee join. Hehehee


Jom selongkar entry Cik Karmila jom! Click SINI








No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.