Tuesday, 7 July 2015

REVIEW BLOG: JULIAJAMALUDIN.BLOGSPOT.COM


ASSALAMUALAIKUM

Blog yang akan direview ini pemiliknya bernama Julia Jamaludin. Blog yang digunakan menggunakan warna putih sebagai latar belakang. Dan banyak artikel menarik yang turut dikongsikan oleh pemilik blog di dalam blog tersebut. So, if uolss jalan jalan terjah blog tu, takdelah close tab dengan otak yang kosong. Kahkah. Apa punya perumpamaan laa aku ni.

Bagi penggemar lagu/ music, blog ini turut menyajikan entry mengenai lirik lagu di Malaysia dan juga luar negara. Contohnya:


Amacam? Best kan? Di samping tu jugak, terdapat juga banyak artikel berguna yang dikongsikan dalam blog tersebut dan opkos, ia sangat bagus untuk kita semua baca. Contohnya:


Nampaknya, blog juliajamaludin ni kaya dengan pelbagai informasi dan artikel yang dikongsi pun sangat menarik. So, jom terjah entry entry beliau! Click SINI









No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.