Follow Us @soratemplates

Friday, 24 July 2015

REVIEW: Blog Cik Purple


Assalamualaikum. Hari ni kita nak review salah seorang pemenang dari segmen yang pernah aku anjurkan masa sebelum raya iaitu segmen pasal lagu. Kehhkeh. Pertama sekali, terima kasih bebanyak sebab sudi join segmen dari blog saya yang tak semegah mana ni. Thankyou bangettt!

Owner blog yang kita nak review nama dia WAWA. Comel je nama. Wawa Zainal ke Wawa Semput nih? Hehehh, Noor Najwa yaaa nama dia. Boleh panggil Cik Purple ataupun Wawa. Nak panggil dia adik manis pun boleh sbb orangnya mmg manis. Wawa ni belajar kat Matrikulasi. Fuhh mesti budak pandai ni. First impress aku tuuu jek laa. Biasa budak matriks mmg pandai pun. Dulu aku tak mohon pun matriks sbb aku yakin benor aku takkan dapat. Kahhkahh


Ni gambar Wawa dengan kawan-kawan dia. Kalau uolss nak tahu cemana suasana dan cara nak belajar kat matrikulasi, serta sedikit pengalaman di sana, boleh laa baca entry yang Wawa buat kat SINI. Entry tu mungkin boleh membantu sesiapa yang nak mohon matrikulasi ataupun nak tahu macam mana situasi belajar di sana. Iolsss nengok sepupu Iolsss yang belajar kat KMJ tu pun macam separuh nyawa masa dia study. Balik kampung tak pernah miss bawak buku akaun dia. Pehhh. Salute lah dgn budak matriks ni! Rajin belaka!

Banyak lagi entry-entry menarik dalam blog Wawa. Nak tahu dengan lebih lanjut korang kena lah terjah! Hahaaa. Wawa ni rajin join GA ataupun segmen tauuu. Ada buat GA? Sila lah ajak Wawa join sekali yaa. Tinggal je komen kat entry dia. Nanti dia jejak balik. Alaaa jejak kasihhh gituuu~~ Hehehh

Warna utama blog adalah warna purple! Dah nama pun Cik Purple kan? Haruslah blog tema purple. Kahhkah. Aku ni, nama blog bajuwarnacoklat. Tapi kombinasi warna-warni. Lari tema! Hahahahaaa.

Jom terjah blog Wawa! Tekan bawah ni cepat!





Jom join Segmen Blogwalking Lepas Raya! Click SINI
Boleh tambah ramai kenalan blogger dan meningkatkan traffic blog! Jangan lupa join yaaa!











1 comment:

  1. assalamualaikum... tq sbb review...nak tergelak bca.. mmg blajar kat matrik mcm separuh nyawa pun...lgi2 wawa ambik sains... tapi bila dpt result gempak mmg terubat semua tu. Doakan wawa dpt sambung degree dlm kos yg diingini pada bulan 9 ni. Kalau ad GA blh je komen kt blog Wawa. In shaa Allah wawa akn join...

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.