REVIEW BLOG: BELONGTOMEE.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum.

Blog seterusnya yang akan direview ni sangatlah comel yaa dia punyaa design. Jeles iolsss okayy. Header dengan footer dia pun comel tauu. Secomel orang yang review nih agaknya. Kehkeh. Perasan kejap sebab rasa mcm dah lama tak memperasankan diri sendiri.

Pemilik blog tersebut nampaknya sangat menitikberatkan kekemasan blog. Sebabnya? Tengok jelaa kat blog dia takde pun widget yang tak penting, sidebar tak panjang berjela dan sangat kemas! Tepuk tangan sikit. Hehehhh. Simple but gojesss gituhh!

Beliau jugak sangat rajin join segmen/ contest/ giveaway dari blogger-blogger yang lain. So sila laa datang blog dia dan check list GA yang dia join. Heheh. Mana tahu ada lagi yang belum join ke. 

Jom terjah! Click SINI lelaju cepattt

6:17 pm. Buka puasa apa hari ni? Heheh














No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.