Saturday, 4 July 2015

REVIEW BLOG: ALMIRAALWANI.BLOGSPOT.COM



ASSALAMUALAIKUM.

Hari ni kita nak review blog Almira Alwani. Comel kan header dia? Jelesss je nengok. Kombinasi warna yang digunakan pun menarik. Sedap mata memandang! Masa kali pertama datang blog ni dulu, benda yang paling memikat I is doodle kat header diaaa tu. Comel! Sekali scroll scroll rupanya blogger Wan Hazel yang design blog ni. Hehehh. Patut laa comel lotee gitu.

Blog Almiraalwani ni sudah berusia empat tahun. Lama dokk? Blog aku pun aku tak kira berapa lama. Lebih kurang jugak kot. Pasal kite start blog masa lepas SPM duluu. Tempoh empat tahun ni kiraa lama tauu. Mesti banyak pengalaman ni.

Dari sudut entry pulak dapat dilihat pemilik blog seorang yang rajin join GA/ Segmen yang dianjurkan oleh blogger-blogger yang lain dan beliau juga turut tidak ketinggalan dalam menganjurkan segmen dari blog beliau sendiri. Contohnya, beliau ada membuat Segmen Mencari Bloglist Almira Alwani 2015 yang mana pemenang akan dimasukkan ke dalam blog list beliau.

So. Apalagi. Jom terjah blog Almira Alwani ni ! Tekan SINI untuk serbuuuu.Hahahaa





1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.