Follow Us @soratemplates

Wednesday, 8 July 2015

Pemenang Segmen All About The Songs by Bajuwarnacoklat



Assalamualaikum. Pertama sekali, diucapkan jutaan terima kasih sangat-sangat kepada mereka yang telah join segmen aku yang tak seberapa nihh. Dan maaf sangat sbb terpaksa tamatkan awal tiga hari. Hehe. Sorry! Orang mcm aku ni, bila penyertaan dah lebih 10 pun rasa mcm nak lompat-lompat katil je! Hahaa. Siapa tak seronok kan bila segmen kita anjurkan ada orang join? Apepun, terima kasih sangat-sangat.

Pemilihan pemenang bukan guna random.org atau top referral ke apa. Pemilihan guna cabutan bertuah. Hahahaa. Dan aku dgn adik aku yang cabut nama. Aku perasan kalau guna random.org ni typical number jeee yang kuaaa. Aku perasan lah. Ke perasaan aku jek ekh. Kahh

Kat bawah ni senarai peserta:
  1. http://tetamu89.blogspot.com/2015/05/segmen-all-about-songs-by-bajuwarnacoklat.html
  2. http://cikbungas.blogspot.com/2015/05/segmen-all-about-songs-by.html
  3. http://fakmal0.blogspot.com/2015/06/segmen-all-about-songs-by.html
  4. http://aleiyamustaffa.blogspot.com/2015/06/all-about-songs-by-bajuwarnacoklat.html
  5. http://dotdotmissme.blogspot.com/2015/06/segmen-all-about-songs-by.html
  6. http://tomodachilavendra.blogspot.com/2015/06/segmen-all-about-songs-by_5.html
  7. http://carismerahloveisyou.blogspot.com/2015/06/all-about-songs-by-bajuwarnacoklat.html
  8. http://mimirheem.blogspot.com/2015/06/segmen-all-about-songs-by.html
  9. http://nurfarahudahud.blogspot.com/2015/06/segmen-all-about-songs-by.html
  10. http://sallysamsaiman.blogspot.com/2015/06/segmen-all-about-songs-by.html
  11. http://syaza-applemints.blogspot.com/2015/06/segmen-all-about-songs-by.html
  12. http://cahayadiatascahaya22.blogspot.com/2015/06/segmen-all-about-songs-by.html
  13. http://budaxxperasangoergus.blogspot.com/2015/06/all-about-songs-by-bajuwarnacoklat.html
  14. http://insyaallahadarezeki.blogspot.com/2015/06/segmen-all-about-songs-by.html
  15. http://pandapandaibercakap.blogspot.com/2015/06/segmen-all-about-songs-by.html
  16. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/segmen-all-about-songs-by.htm
  17. http://balqis-sarah.blogspot.com/2015/06/segmen-all-about-songs-by.html
  18. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2015/06/segmen-all-about-songs-by.html
  19. http://www.dayanazahari.com/2015/06/all-about-songs.html
  20. http://asdydimension.blogspot.com/2015/07/segmen-all-about-songs-by.html
  21. http://thenamyblog.blogspot.com/p/blog-page_1.html
  22. http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2015/07/segmen-all-about-songs-by.html
  23. http://strawberrysgurls.blogspot.com/2015/07/segmen-all-about-songs-by.html
  24. http://seindahcerita.blogspot.com/2015/07/segmen-all-about-songs-by.html

Sesi menulis nombor kat kertas. Aku cakap kat adik aku, tulis nombor 1 sampai 24 eaaaaa. Tulis besar-besarrrr cepat, aku nak ambik gambar ni. Hahahaa


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Jenggg jeng. Dan inilah pemenang bagi kategori review. Hehee. Ada 5 orang kesemuanya. Ini adik aku yang cabut. Bagi pemenang review ni, anda diberi peluang untuk bagi sekali nama ONLINE SHOP anda (kalau ada) untuk direview sama. Ataupun kalau ada buat bisnes kecil-kecilan ke, boleh bagi details tentang perniagaan anda dan aku akan review, sekali dengan blog kalian. 

Sila bagi link facebook/ instagram/ online shop tersebut kepada vendettatraveller@gmail.com. Sekiranya sampai 9 July jam 9.00 malam pemenang review ni takde bagi nama online shop dia, maka aku akan review untuk blog sahaja. Okay?

Nombor 12, 16, 17, 20, 21

.
.
.
.
.
.
.
.
.


Ini pulak bagi kategori pemenang bloglist. Tersimpan rapi dalam blog list sampai December 2015.

Nombor  3, 5, 6, 8, 11, 15, 19, 22, 23, 24

Thats all. Terima kasih kepada semua yang join. Kepada yang tidak berjaya, takpe, akan datang In Shaa Allah jika tiada aral melintang gua nak buat GA pulak. Doa-doakan laa yaa. Doakan mak aku bagi duit poket banyak sikit nanti boleh beli hadiah untuk GA. Kahhkah. 

Assalamualaikum dan selamat malam:)


9 comments:

  1. no 23...yeah..menang bloglist (Y)

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat pemenang bertuah...^^

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..
    menang bloglist... huhuhu..
    no. 15 ^__^

    ReplyDelete
  4. Tahniah semua ! Wah rajin ye adik tolong. hehe

    ReplyDelete
  5. no 17. hehe sorry bru dpt tau kak.. hehe ^_^ busy schooling, so am really sorry for not noticing about this

    ReplyDelete
  6. btw, I x penah stalk mne2 online shop.. huhu will wait for your review, sis ^_^

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.