Kenapa Churp Churp Tak Boleh Post Kat Facebook? :(


Assalamualaikum!

Siapa sini pegguna tegar akaun churp churp? Tadi aku nak share iklan churp churp kat facebook tapi tak boleh pulak. Apasal ekh? Dia cakap kena blocked pulak? Gue bukan rajin sangat nak update churp churp kat blog. Sbb dia kena alert tukar iklan dari semasa ke semasa. Jadi aku selalunya rajin share kat twitter dengan facebook jaaa. Tu pon share bila teringat. Kahhkah. Sudahnya, haa hambikkk kau earning churp churp gua ciput kemain.


RM 12.00 jekk weyh. Kahhkah. Sian kan? Siankan lah lagi aku punya nuffnang. Baru naik sembilan hinggit jadi sepuluh hinggit. Kehkehh.


Sudahnya kita tarukk dalam blog je laa. Tahu tak taruk tu apa? Taruk tu letak. Hehee. Nak share content pasal puasa pasal fair & lovely pun diblockednyaaa. Bukan gua share gambar lucah pun. Cetttt.

Sila lah click churp churp kita eah? Nak nak raya ni gua rasa nak cari duit raya dengan churp churp. Sbb gua dapat rasa makcik makcik mesti jarang bagi duit raya kat budak umur 20 ke atas ni. Bagi ah link uolss. Nanti kite click balik.







4 comments:

  1. Selalu kalau kena blok nie ada orang report dkt churchurp...report apa tak tahu..hehe..just demgar dari orang..^^

    ReplyDelete
  2. Rrai, akk dah klik iklan churp2 tau :D semoga income rarai menaik dengan laju sekali!! :D muah!

    ReplyDelete
  3. Rasanya boleh jee dulu, tapi kalau nak post dekat FB jangan kerap sangat, kalau bole satu je sehari, sbb kdg2 mmg Fb akan bg notis mcm tu

    ReplyDelete
  4. dah klik jugak!..actualy, ena x faham lagi fungsi klik2 iklan ni,.haha..amatur sgt!

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.