Kak Echa Review Blog Kite!


Assalamualaikum.

Sebenarnya aku tengah tunggu air panas masak kat dapur. Kahkah. Sbb aku nak masak maggi. Namun begitu sahur karang gua akan bangun jugak. Aku ni jarang cakap tidak bila pasal makanan. Hehehh. 1.30 am, bulan puasa pulak tuhh. Kalau dah nama pun Rrai, pukul berapa pun tetap melantak jugak.


Haaa. Ni lah Kakak Echa tu. Comel kan dia? Dia kahwin masa umur 22. Eh kak Umur kite 21 ahh tahun ni. Rasa tahun depan boleh kahwin ni ikut mcm Kak Echa. Heheee. Dia ada buat entry review blog saya. Tersipu malu terduduk kaku kooo aku baca entry Kak Echa. Rasa macam nak bagi flying kiss je sbb dia kata:

Rrai ni comel tau. Rarai ni student dekat KUIM. Dalam blog Rrai banyak cerita pasal life dia, study dia. Aku seronok baca, sebab ayat Rarai ni comel-comel. Akk aicha rasa nak cubit-cubit pipi Rarai. Kenapa Rarai comel sangat ni?! Hihihi :D

Huuuhuuu. Saya comel okayyy. Asal laaa akak comel nauuu panggil kitaa Raraii ni kakkk oi. I do like when someone called me Raraii. Ekceli laa. Masa Form dulu kawan aku main main panggil aku Rarai siap buat lagu lagikk. Gua bengang mula mula. Lama lama rasa comel pulak. KahkahhKAHAKK. Perasan lebihh.

Jom baca entry Kak Echa jom! Dia ni peramah pemurah tauuu. Uolsss terjah lah dia nanti kompem dia serbu balik bila dia free. Dia ni rajin komenkomen entry jugakk tau.

Tekan SINI cepat!. 









7 comments:

  1. seronoknya bila ada orang review blog..tahniah :)

    ReplyDelete
  2. cik en x de spe nk review..sob sob

    ReplyDelete
  3. eh ehh rarai review akk balik? wahhh :D *terharu* tengkiuu rarai review akk... akk suka panggil rarai... mcm comel giler name! :D I lioke! :D Rarai sayang, selalu2 lah dtg jenguk akk yer...insyaAllah nnt ada masa akk datang melawat rarai jugak tau :D salam sayang :D

    ReplyDelete
  4. Haha, nak panggil rarai jugak la lepas ni!

    ReplyDelete
  5. ehhh, arituh akk terkomen guna akaun gmail suami akk la...hahahaha sorry :D btw rarai, kalau kawen tahun depan, insyaallah akk dpt dtg! Tahun depan akk nk balik msia dah :D Yeay! cepat2 kawen tau :D

    ReplyDelete
  6. @Siti Aisya IbrahimHahahaa. dah agak dah! nak reply macam takut salah orang jekk. Hehehee. Tahun depan balik Malaysia ke kak? Bestnyaa! Kalo buat kenduri ke ajak kite eah. Hehehee. Muahh ciked!

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.