Monday, 27 July 2015

COVER TERBAIK: Toia Jones (Crazy In Love)



Assalamualaikum. This is quick entry. Just to share the amazing singer Toia Jones nyanyi lagu Crazy In Love. Original singer lagu ni Beyonce. So far lagu Beyonce kebanyakannya susah orang nak bawak sbb high note lah apa kann. Macam lagu Listen tuh. Gua ni takat dengar2 jek boleh laa nak nyanyi hancurrr. Paling suka aku dengar bila dia tekankan suara tuhh. True singer mmg boleh buat suara gitu! Kat Malaysia bagi aku yang suara meletoptoptop yang boleh bersaing dengan artis luar I think Shila Amzah, Salma dan Alyah. Kenal Salma? Juara mentor musim ke lima tak silap. Suara dia mmg daebakkk.

Ada 4 lagi pemenang yang nak direview. Mohon saya update lepas 1 Ogos yaa sbb 1 Ogos ni I ada Muet test. Kihkih. Like seriously Muet hari Sabtu? Maklumlah baru nak ambik. Doakan saya yaa tuan tuan dan puan puan. Ni baru terhegeh nak study nih.

Tataaaaa!







2 comments:

  1. jalan2 kat sini :)
    http://muslimahsejati96.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. hehehe....sy hya boleh nyanyi dlm bilik air jer

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.