Cara/ Tips buat duit dengan mudah menggunakan Facebook!


Assalamualaikum. 

Entry kali ini adalah berkaitan dengan bagaimana kita boleh buat duit dengan mudah hanya dengan menggunakan FACEBOOK. Yaa, facebook yang kita dok guna buat main game dan baca post Amran Fans. Anda nak buat perniagaan di Facebook? Tapi tak tahu macam mana? Atau anda dah mulakan perniagaan tetapi tidak mendatangkan pulangan yang lumayan? Okay, firstly, JANGAN GIVE UP! Meskipun perniagaan anda tidak dapat menarik pelanggan seperti mana yang anda idamkan, itu bukan titik penamat untuk kita berhenti dan mengalah. Meh sy nak share mcm mana anda boleh majukan perniagaan online anda.

Melalui laman web ini, anda akan mendapat satu pakej video panduan “Mudahnya Berniaga di Facebook”, iaitu siri video yang 100% dihasilkan sendiri dan berdasarkan kepada pengalaman berniaga melalui Facebook oleh seorang usahawan Internet dan trainer sepenuh masa dalam bidang Perniagaan & Pemasaran Internet, MOHD ZUFADLI.

TAPI. DISKAUN ADALAH TERHAD KEPADA 69 ORANG SAHAJA. KENAPA 69? SEBAB PADA AWALNYA, DISKAUN INI DIBUKA KEPADA 100 ORANG TETAPI DISEBABKAN CD ITU ADALAH TERHAD, MAKA KUOTA TERPAKDA DIHADKAN KEPADA 69. JADI, SIAPA CEPAT DIA DAPAT! KALAU LAMBAT MENYESAL. HEHEE

Melalui video ini, anda akan pelajari dari “zero” sehingga mempunyai sebuah Facebook Page untuk jualan produk anda. Sudah pasti anda mahu belajar cara menjual yang berkesan. Jangan risau kerana dalam video ini disertakan satu pendedahan bagaimana menulis ayat jualan yang efektif untuk anda gunakan di Facebook Page anda. Dan sudah tentu, dengan adanya tutorial ini, anda pasti dapat meningkatkan jualan anda. Ini kerana, cara penulisan jualan juga merupakan faktor penting dalam mempromosikan barangan yg kita jual!

TESTIMONI: “Video Mudahnya Berniaga di Facebook merupakan ilmu yang dinanti-nantikan oleh usahawan online ‘newbie’ seperti saya. Sebagai newbie, saya mengambil masa yang lama untuk memahami selok belok strategi dan teknik berbisnes di Facebook. Dengan adanya video ini, saya belajar asas bisnes di facebook langkah demi langkah dan ia dapat juga diaplikasi di medium lain seperti website. Banyak strategi dan trick yang simple tapi superb dikongsikan dalam 15 video ini. Sebelum anda “melebur” lebih banyak duit dalam bisnes, saya sarankan untuk kuasai ilmu asas yang simple dan superb ini dulu.”
Ros Atiqah Fatin, Pemilik Perniagaan Rafa Legacy.




Adanya video ni, uolss tak perlu susah-susah mengikuti kursus mahal-mahal mengenai perniagaan di facebook ataupun online ni. Boleh jimat dan dapat banyak ilmu. Tak belajar marketing dan tak ada diploma perniagaan pun boleh berjaya dengan bantuan CD ni! Video ni jugak boleh diaplikasikan di Instagram atau laman web. Sbb video ni turut mengajar teknik penulisan jualan. So, ingat meniaga kat Instagram boleh pakai ayat cincai boncai? Hahahahaaa. Nak tahu cemana ayat nak menggoda pembeli, kena laa tengok CD ni.

Okay, so untuk dapatkan CD ni dengan harga yang sangat murah, anda boleh klik gambar di bawah. Semoga video tersebut dapat membantu perniagaan anda!




Rahsia Suri Rumah Bekerjaya! Klik Disini! 
Nak Lulus Cemerlang Dalam Exam MUET? Klik Sini!
Nak Hias Rumah? Klik Sini!
Rahsia Bermain Saham! Klik Sini!




No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.