Follow Us @soratemplates

Friday, 3 July 2015

Blog Tukar Baju Lagi !


Assalamualaikum. Tadaaaaaaaaa!! Hahahaaa. Punyaa lah aku gigihkan diri edit html kat blog lagi satu untuk dijadikan baju baru kepada BAJUWARNACOKLAT nih. Walaupun hasil tak kebaboom mana tapi dulik ahh kan aku buat sehari suntuk ni okay. Tak makan tak minum pun sbb hadap benda ni. Hahaha. Memang laa kan puasa.

I choose soft green sbb rumah aku raya tahun ni cat kaler hijau. Kehhkeh. Yang paling bangganya gua yang pilih kaler hijau tu. Kaler mcm hijau rumput garang tuuuuu. Bukan hijau lembut. Nak tahu raya nanti datang laa rumah kite. Hehee

Benda paling aku suka kat design baru ni just sroll bar tuh jee. Comel pulak kite tengok lelame. Yang lain aku rasa biasa biasa jaa. Lebih kurang sama je dengan design blog aku dulu duluuu dulu. Header tu pulak aku tempah dekat Kak Dysha. Dah lamaa da aku tempah tu. Dulu aku guna tapi bila blog banyak kali tuka baju so aku pun simpan je header tu tak gunaa guna. Aku ingat lagi Encik Gedik Gemok Gedebab Gendot tu marah aku sbb aku habiskan duit untuk tempah header bagai. Kahhkah. Dia sepatutnya tahu bahawasanya dengan blog ni aku banyak dapat hadiah menang contest bagai dan nilainya lebih dua ratus jugak laa aku rasa. *aku congak sendiri pakai kepala padahal rasanya lebih dari ni. Yelaa gua pernah dpt topup 30, 20, baju peplum, baju tshirt running man, botol air Avon, keychain, beg duit, cermin mata takde bingkai, shiseido dan macam macam lagi. Jadi setakat spend duit utk header apa lah sangat kann. Hehehe. Nak tempah design blog kt orang tak mampu. Jadi kita godek godek laa design hentam kromo sendiri.

Anda rasa? Jujurlah sayang aku tak mengapa~~~~

ps: Nak sambung review tapi kena pasang langsir pulak. Heheh. Nanti kita review deh. Tataa !




3 comments:

  1. Kemas dan cantik design baru ni. Love it!

    ReplyDelete
  2. Rarai, akk review blog ni tau...insyaAllah isnin ni tengok dekat blog yer :D Nanti tengok tau... sorry, lambat sangat review...patut nya lama dah review :D

    jindrisska.blogspot.com :D

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.