Follow Us @soratemplates

Wednesday, 8 July 2015

Annoying Things That Happen During Hari Raya With Bonda Bedah dan Mak Temah

Assalamualaikum. Masa raya nanti, I bet theres a lot of annoying things that happen especially when the makcik-makcik dan saura mara rakan taulan berkunjung ke rumah. Yang baik tu tak ngape lah. Yang menyakitkan hati tuu? Fuhhh fuh. Mintak dijauhkan nakkk.

So ni iolsss nak share ANNOYING THINGS THAT HAPPEN DURING HARI RAYA bersama dengan dua jejaka tampan kegemaran saya iaitu Bonda Bedah dan Mak Temah. Aku ni suka tengok video-video dieorang banyak kali. Sbb ayat mereka sebijik like the malay makcik weyh! Daripada aku kat kolej, sampai lah aku dah habis sem ni, gua selalu layan video Bonda Bedah dan Mak Temah petang-petang. Sbb KUIM punya hostel TV sebijik je satu blok, tu pon kat bawah. Baik aku duduk atas main laptop. Hehehh. Gua ada cadangan lah. Aku rasa kalau Meletop Tv3 tu amik Bonda Bedah dgn Mak Temah ni jadik host kompem meletoppp top top kau. Apesal ekh? Sbb gua tak minat Neelopah kot. 

Nah kite lanjerr screenshot sikit. Video penuh ada kat bawah. Jangan lupa subscribe Lepak One Korner eaaa! *aku mmg selalunyaa suka promote benda aku suka nihh* haha





Dah tengok? Mohon jangan buat eahhh masa raya nanti. Hahahaaa. Lagi-lagi part tutup lampu takde orang kat rumah tuu. Haram jadah. Kahhkah

K tataaa!

4 comments:

  1. Gelak besar SA baca dan tgok...aduhaii....

    ReplyDelete
  2. part last tuuu :'D HAHAHA Kesian anak Bonda Bedah

    (http://anies-msletoes.blogspot.com/)

    ReplyDelete
  3. macam² perangai..kenalah jaga adab beraya kan :)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.