Friday, 26 June 2015

REVIEW BLOG: WWW.MARIAFIRDZ.COM


Assalamualaikum.

Okay now kita nak review blog yang sangat kaya dengan ilmu dan banyak manfaat kalau uolsss geledah kesemua entry dari blog ni. WWW.MARIAFIRDZ.COM. Biasa kalau kita g blog orang, sudah terang lagi bersuluh dekat sidebar ada kotak profile tentang pengenalan diri penulis blog. Tapi blog ni takde pun gambar owner blog. Pelik? Eh jangan pelik hehh. Kat dunia ni takde apa yg pelik. Hahahaa. Rupanya owner blog ni, Kak Maria, adalah seorang guru, isteri dan Mariafirdz tu nama gabungan beliau dan husband. Wahh. Dah kahwin rupanya. And jangan memain diaa cikgu okeee. Kena rotan baru tahu. Hahahaa

Blog yang mengandungi banyak perkongsian yang berguna untuk orang ramai. Blog macam ni kompem selalu diterjah orang sbb buat entry tiptoppp gitu. I need to follow her lah. Publish entry yang bergunaa je yaa. Ni tak. Aku tak sudaaa nak buat entry merapuuu je. Nasib baik kadang tu boleh lagi tahan tangan dari menaip. Hahahaa.

Blog Mariafrdz ni bukan sahaja berkongsi tentang motivasi dan hukum tapi terdapat juga perkongsian tentang petua yang sangat berguna untuk kita aplikasikan dan beliau turut gemar untuk berkongsi resepi di blog tersebut. Antaranya:



Ni baru sikit. Banyak lagi petua dan resepi yang telah dikongsi. Nak tahu lebih lanjut? Sila lah ke blog Kak Maria yaa. Tekan SINI untuk pergi ke blog beliau.





2 comments:

  1. Terima kasih dik sebab review blog akk... takde apa yang istimewa pun.. biasa-biasa saja...

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.