Monday, 29 June 2015

REVIEW BLOG: WWW.AZHAFIZAH.COM

Assalamualaikum.
Alhamdulillah masih diberi kesempatan menunaikan puasa sampai hari ni. Back to the topic, actually ada 10 orang lagi yang masih belum direview. Heheh. Maap yaa kelewatan. Kita buat slow slow takmoo gopoh gapah. Sbb aku rasa kalau rush sangat nak review semua dalam satu hari takut karang entry tu asal boleh je. Kita buat entry kena lah betul betul. Yedakk? Kehhkeh

Blogger yang saya nak review ni blogger femes oke. Semua mesti kenal. Ekceli masa blog aku baru mula nak bertapak lagi Kak Fiza ni selalu datang blog saya. Sebut je SIHATIMERAHJAMBU. Opkos ramai kenal. Kan? Beliau bukan sahaja mempunyai blog yang kaya dengan informasi terkini dan terhangat tapi juga merupakan seorang designer yang hasil tangannya sangat tiptop. Meh aku tunjuk antara hasil kerja Kak Fiza. Ni aku dapat dari portfolio blog beliau.




Kak Fiza bukan sahaja mengambil tempahan untuk design blog tapi beliau juga buat design kad raya, banner, bussiness kad dan macam-macam lagi. Dan harga yang ditawarkan juga amat berpatutan dengan hasil kerja beliau. Freebies pun ada tauu. Comel comel lagi. 

Di samping tu jugak, beliau turut berkongsi aneka resepi di dalam blog beliau. Cakap je nak resepi apa, In Shaa Allah ada. Heheh. Kalo takde uolsss request lah kat Kak Fiza eaahh. Sbb Kak Fiza ni bukan je terer mendesign, tapi beliau jugak handal memasak. Sbb aku tengok makanan Kak Fiza masak semua sedap sedap belaka. Antara resepi yang beliau kongsikan kat blog adalah Resepi Ayam Goreng Mamak StyleResepi Sotong Masak Kunyit MudahSambal Sotong PetaiIkan Kerisi Goreng Berlada dan banyak lagi. Fuhh. Setakat ni blog aku takde lagi berkongsi resepi resepi ni. Sebab gua bukan reti masak pon. Masak megi boleh laa. Nak? Kalau nak nanti aku share resepi masak maggi cemana. Kahhkahh

So. Kalau rasa macam nak ubat template blog ke, nak tempah header ke, nak carik resepi ke sila lah berkunjung ke blog beliau. Banyak info terkini yang ada dalam blog tu. Tak rugi pun uolsss menggeledah semua entry beliau. Hehe. Tekan SINI untuk terjah blog Kak Fiza. 










1 comment:

  1. Alhamdulillah..semoga yang positif menjadi kita lebih positif..maaf lama tak menyinggah sini. Eh Fiza bukan femes pun tau..blogger suam suam kuku je ni. Apepun terima kasih Rrai untuk review ni. Appreciate it :) Semoga kita sama sama terus maju :)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.