REVIEW BLOG: STRAWBERRYSGURLS.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum.

Next I want to review blog Mastura Aziz. Masa aku bukak link blog dia aku pun kata dalam hati. Laaaa. Dia ni bukan ke blogger yang design blog lawa tu ke? Hahahaa. Sbb dekat dashboard aku selalu nampak blogger Mastura Aziz ni update entry dia edit blog orang. And hasil design dia ni mmg tiptop. Cantik dan comel. Tengok laa blog dia sendiri. Aku tengok header pun tahu. Kehkehh

Mastura Aziz ni study kat Upsi. Well tahniah laa sbb Upsi is one of unibesiti yang gua nak sangat masuk weyhh. Sobb sob. 21 years old dan sebaya saya rupanya. Hehee. Tepuk tangan sikit. Beliau buat service design blog dan hasil tangan beliau sangat lawa okenggg. Meh aku tunjuk masterpiece diaaa ni. Antaranya:



Amacam? Cantik kan? Kalau rasa perlukan khidmat designer blog boleh laa cari Mastura Aziz ni. 

Blog beliau menggunakan kombinasi warna yang menarik. Coklat+Pink. Sususan sidebar pun kemas. Tak serabut. Keseluruhannya bagi aku her blog is so gojes. Aku suka design blog cenggini. Simple tapi cantik.

Jom terjah blog beliau. Nak mintak khidmat design blog dari dia pun boleh. Harga? Sila berunding dengan tuan blog yee. Hehehee. Tekan SINI untuk jalan jalan kat blog Mastura Aziz.







1 comment:

  1. thanks awak....sama umur eh?xpe2..nt sambung master dkt upsi..hehhee

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.