Monday, 29 June 2015

REVIEW BLOG: NYSACHUBBY.BLOGSPOT.COM



Assalamualaikum.

Seterusnya tiba giliran blog NYSACHUBBY pulak untuk direview. Blog NYSACHUBBY ni menggunakan warna maroon+pink sebagai warna tema. Simple, tapi design blog dia sangat comel dan cantik okayy. 

Tuan blog tersebut, Nysa, bakal menduduki SPM pada tahun 2016. Hehe good luck eahh awakkk. Semoga dapat result SPM cemerlang nanti. Nysa ni suka join Segmen/ Giveaway/ Contest yang dianjurkan oleh blogger-blogger lain. Heheh. So kalau uolsss ada buat GA ke Contest ke boleh laa ajak Nysa join sekali. Kompem dia join sbb aku tengok kat entry dia banyak pasal Segmen/ Giveaway/ Contest jaa. Mesti selalu menang GA ni..

Keseluruhan blog Nysa nampak kemas dan susun atur sidebar pun teratur. So takde kewujudan widget yang tak penting dan memberatkan blog. Dekat blog Nysa pun ada benda benda penting jee. Well done. Tepuk tangan sikit. Hehehh

Meh lawat blog Nysa ni. Tekan SINI









No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.