ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

REVIEW BLOG: NAYFATIMAHRASYID.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum.

Seperti mana yang telah dijanjikan. Maka hari ni tiba giliran kita nak review blog Cik Bunga a.k.a Ciktim ni pulak. Sbb? Beliau adalah merupakan salah seorang pemenang Contest dari blog Syahirah Valiant dan saya adalah salah seorang sponsornya. Hehee. 

Blog CikBunga ni menggunakan background polka dots warna biru. Sesuai dengan kaler body blog dia, pink maroon gitu *ekceli aku tak tahu apa nama warna yang tepat hahaaa* Pandai CikBunga main main warna kat situ. Kalau nak tahu, Cik Bunga ni sangatlah gemar join GA/ Segmen dari blogger yang lain. So kalau ada buat GA tuu sila lah ajak Cik Bunga ni. Kompem dia akan rajinkan diri untuk join. Aku tengok kat blog archive dia penuh dengan GA. Rajin betul Cik Bunga kitaa ni join yaa. Nanti boleh lah jenguk blog Cik Bunga untuk tengok mana mana GA yang kalian boleh join. Mana tahu ada lagi GA yang belum disertai ke. 

Tunggu apa lagi. Jom serbu blog Cik Bunga ni! Sila lah tinggal jejak tinggal komen yaaa. Nanti Cik Bunga datang balas kunjungan. Tekan SINI untuk terjah blog Cik Bunga.







2 comments:

  1. cantik blog awak..kite suke tengok..simple tapi kemas :)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...