REVIEW BLOG: LOVEYOUCONTEST.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum.

Next. Kita nak review blog loveyoucontest ni. Blog ini adalah merupakan sebuah blog khas untuk GA/ Segmen. Official blognya adalah BLOG INI. Tuan blog ni adalah Nadratul Syazwana. Sebaya I okay. Tapi dia lagi cantik dari saya sbb saya tengok muka dia flawlesssss jehh. Hrmmph. Jeles iolsss. 

Kalau uolsss masuk blog loveyoucontest ni, kiri kanan sidebar penuh dengan GA dan Segmen. Hehehh. Blog ini adalah merupakan blog yang tepat untuk korang skodeng GA apa tengah berlangsung sekarang. Mana tahu ada lagi GA yang korang belum join ke kan. Hahaa. So bole laa check kat blog loveyoucontest ni. And dont worry semuanya GA yang latest sedang berlangsung sekarang ni. 

Jom terjah blog ni. Nak pilih yang mana? Nak yang kaya raya dengan GA atau Segmen ke atau nak terjah blog official beliau? Heheh

Official Blog: SINI
Blog Loveyoucontest: SINI






1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.