Friday, 26 June 2015

REVIEW BLOG: GADESUNGUMEMBEBEL.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum.

Fatin Nur Shahirah, she was born on April 1998, lived on earth. purple stuffies obsessed and talkative. might seems cocky but not. kinda mysterious and weird antisocial. vigorously a biology hater but a chemistry lover. little sensitive plus a cutie kitten liker. a colleen with 150cm height and in love with Muhammad Aiman Akmal.

Next. Kita nak review blog cik adik yang suka keler purple nih. Heheh. Sedapnyaa kalau dapat makan buah anggur sejuk sejuk sekarang nih. *tak masal. Dia adalah salah seorang pemenang Contest by Syahirah Valiant tuu. Maap la ehhh kita review lambat sbb aku ni konon konon tak bukak blog sbb nak studyyy kateenya. Padahal selalunya I end up watched The Voice kat Youtube. Hehehh


Nama cik adik ni Fatin Nur Syahirah. Kita panggil apa yaa? Fatin boleh? Blog dia menggunakan warna ungu sebagai warna tema. Tepuk tangan sikit. Tak mcm aku. Suka kaler coklat tp blog warna warni. Hahah. Dan blog Fatin pun nampaknya tak menganndungi sebarang anasir yang tidak diperlukan. Cuma current status tu nampak macam menganggu pandangan sikit bila kita scrolling down. This is my opinion lah. Kalau hidekan diaa atau letak kat sidebar mungkin lebih kemas.
Nampaknya beliau sudah berpunyaaa. Heheh. Maka melepas lah kalau ada sesapa nak pikat terpikat. Blog Fatin ni keseluruhannya sedap mata memandang. Memandangkan pemilihan background pun okay, dan header pun simple, maka itu membuatkan blog nampak kemas. Tahniahhh. Kipidap hehh. Hahaaa

So. Jom terjah blog Fatin ni. Pergi kat SINI
Sila lah tinggal jejak yaa. In Shaa Allah Fatin akan balas balik.
K tataaaaa !








1 comment:

  1. Thanks for the postive review and yr suggestion sis rrai! ❀ hahaha sorry anyway for the late respons and thank you again! much loves! xoxo p/s : love your header oohh emm gee!!

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.