Tuesday, 30 June 2015

REVIEW BLOG: FAKMAL0.BLOGSPOT.COM




Assalamualaikum. 

Blog yang akan direview ini adalah merupakan blog kepunyaan blogger yang bernama FARIDATUL AKMAL. Berusia 17 tahun dan menetap di Terengganu. Beliau belajar kat Dungun Vocational College. Heheh. I looove Terengganu *suara Kwang Soo* Beliau adalah salah seorang pemenang Contest dari Syahirah Valiant yang mana aku kena review sbb saya seorang sponsor contest tersebut.

Blog Faridatul ni menggunakan warna biru sebagai warna tema. Sedap mata memandang, sedap lagi kalau nak blogwalking. Kehkehh. Apa punya pepatah laa. Well blog beliau tak berat dan loading pun cepat. Bagi susun atur blog juga kemas dan tak serabut. Kat sidebar pun takde benda meleret yang tak penting. Yang penting, kemas! Tepuk tangan sikit. Hehehee

Good luck in blogging yaa Faridatul. I love your design btw! Hehee. 

Jom terjah blog dia. Tekan SINI






No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.