ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

REVIEW BLOG: CIKHANICRUZIER.BLOGSPOT.COM


Assalamualaikum.

Heehe. Rasa lama benauuu aku tak update blog. Sbb nak fokus speaking Muet lah kengkononnyaa. Padahal speaking tu sudahnyaa kelaut jugak. Kahkah. Gasak lerr. Malas nak ingat. Nanti ambik lah lagi. Yedakk? Hahahaa

Jadi saya mahu review blog Stella Isle; Diary Cik Hani ni. Sebuah blog yang menggunakan kombinasi warna merah, hitam dan putih sebagai tema. Warna garang macam gini, kalau tak reti gabung boleh jadi tak lawa. Tapi bila masuk blog ni aku rasa menarik sunnguh background dia, header dia  and everything dalam blog ni sangat sedap mata memandang. Yang penting, cepat loading dan tak lambat!

Tengok dekat sidebar pun tak mengandungi widget yang tak penting. Semua kemas. I do love the header weyh! Cantik!

So. Nak tahu siapa Cik Hani comel ni? Jenggg jenggg
Boleh panggil beliau Cik Hani. Dan ehemmm ehem. Nampak gaya macam beliau sudah berpunya. Jadi tak boleh lah nak usha. Kehhkeh. Dan aku kena panggil dia kakak. Sbb dia lahir tahun 90. Hehehh. 

Jom terjah Cik Hani ni. Tekan SINI

Sila lah tinggal komen kat blog beliau yaa. In Shaa Allah beliau akan balas balik.
K tataaa !






No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...