ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

REVIEW BLOG: AMIRAHAMER.BLOGSPOT.COM

ASSALAMUALAIKUM! 
Sepertimana yang telah dijanjikan aku akan review seorang demi seorang bagi kategori review daripada saya. Jadi orang pertama yang aku akan review ada blogger bagi blog AMIRAHAMER.BLOGSPOT.COM.  
Kalau datang blog dia, first sekali aku tertarik dengan header diaaaa. Smart! Sayaaa suka sayaa sukaaaa. Maybe sbb aku suka background galaxy barangkali? Hehe. Jadi tahniah sbb pemilihan header anda tak serabut dan sedap mata memandang. Kipidap.
Untuk pengetahuan kalian, Pemilik blog ini sangat rajin join GA/ SEGMEN dari blogger-blogger yang lain. Jadi kalau ada cadang nak buat GA ke SEGMEN ke atau GA anda sedang berlangsung, sila laah ajak Amirah ni sekali. Mesti dia joinnnn. Dekat blog dia ada Cbox. Jadi senang kalau korang nak tinggal jejak kasih ke surat cintaaa ke. Nak ajak join GA pun senang. Kehhkkeh 
Bagi sidebar pulak. Sangat kemas. Mean is tidak ada diletakkan widget-widget yang tak penting yang mana akan menganggu pandangan mata pelawat. Hehehh. Jadi takde lah serabut sidebar tuu.
Nak tahu siapa tuan blog ni? Jenggg jengggg. Heheh. Comellll gituuu dia senyum. Kitaaa review blog awak ni. Mohon awak sukaa. Hahahaa.
Cadangan saya kepada blog Amirah: Kalau diletakkan kat sidebar "About Me" mungkin akan nampak lebih menarik, yang mana mengandungi sedikit pengenalan diri penulis blog. Sebab nampak janggal bila di bahagian sidebar blog list atas sekali. Hehee. Ini sekadar cadangan. Mohon jangennn mareeee kiteeeee.
So. Jom terjah blog beliau! Pergi kat SINI
11; 19 pm. Have a sweet dream everyone! Tatatataaaaaaa!

No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...