Follow Us @soratemplates

Monday, 1 June 2015

HEADER + FOOTER FREE. SIAPA NAK?


HEADER:

FOOTER:

Assalamualaikum. Ada sesiapa nak header dengan footer blog tak? Mana tahu ada yang nak ke. Sila lah beritahu sayaa ya. Ini design blog aku duluuu. Aku pakai background kuning dgn header dan footer di atas. Tp sekarang saya tak guna dah header dgn footer ni. Kalau ada yg nak bgtauu yaa. Nanti aku bagi free. Malahan, footer tu sebenarnya anda boleh guna untuk header. Hehee. Sbb ia bukanlah quotes khas untuk bahagian footer kann. Hehee. Kita tgk sapa bertuah. Kalau lebih sorang yg nak, aku cabut undi. Kihkih. Kalau takde sapa nak aku simpan diam diam dalam hard disk. 

Kalau nak, bagi email kat komen. Tapiiiiiiiii. Hahahaa

Kena join segmen saya dulu. Kihkih. Segmen apa? Kat tepi sidebar tu ada. Click situu. Takpun click SINI. Kalau dah join lagi senang. Kasi email je siap siap.



Ini dulu dulu dulu punya header. Aku pernah buat macam ni dulu. Header yg aku tak guna aku bagi kt org yg nak. Aku lupa bagi kat sapa. Tapi takde nampak punn org pakai. Hahahh. Sebab gua design tak lawa kot? Hehehh.

Kalau nak, bgtahu yaa? 

Selamat Malam !



5 comments:

  1. Cantik header footer tu.tapi tak kene plak dengan tema blog saya...hihi...terlepasssss..




    Singgah blogwalking...:)
    Nak tingkatkan metabolisme badan tak?jemput baca artikel ni:
    http://blogmummyrifqiy.blogspot.com/2015/05/cinch-tea-bantu-anda-kurus.html

    ReplyDelete
  2. saya nak bleh header tu hihihi..

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.