ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

Hadiah untuk PEMENANG SAGUHATI CONTEST SAYA NAK HADIAH BY SYAHIRAH VALIANT


Assalamualaikum. Tadaaaaaa! Aku dah masukkan kesemua pemenang bagi kategori bloglist by Raihanah. And this bloglist akan bertahan sampai hujung tahun. Sebenarnya aku pun salah sorang pemenang bagi kategori yang aku sendiri jadik sponsor iaitu bloglist ni. Kehkeh. Total pemenang ada lapan org dan salah satunya aku. So aku tak masukkan lah blog sendiri dalam bloglist. Hehehh. Tahun depan baru kita ganti yee yee. Heheee. Senang lah kite nak jalan jalan blog mereka nanti. Btw pemenang untuk kategori Review ada 20 orang yang akan direview oleh saya. Disebabkan penganjur telah mencepatkan tarikh contest ni maka saya mintak maaf kalau saya terlambat review yaa. Aku amat busy minggu ni sbb kena cat rumah. Maka saya review satu persatu yaaa kawan kawan. Mohon maaf hujung rambut sampai kaki kalau kiteee review lambat sikit sedangkan hari ni dah umum pemenang. Sorry yaaaa. Soryyyy bangetttt!



Ni pulak untuk review blog nanti. Cik Penganjur yg inbox saya senarai ni. Makaaa bagi mereka yg tersenarai sila bersabar ikut giliran yaaa. Hehee. 
























8: 50 pm. Gua dah janji dekat Mak nak cat pagar depan tuu malam ni. Aduuudu. Nampak tak betapa rajin aku sampai malam malam pun nak cat.
K tataaaa !
Nanti kite reviewww kite bgtauuuu ya. Assalamualaikum!




1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...