ABOUT POLICY TUTORIAL FREEBIES REVIEW TEMPAHAN

FREEBIES Header 2


Assalamualaikum.
Semalam aku ada buat entry FREEBIES Header 1. Tekan SINI kalau nak tengok. So here aku buat part kedua pulak. Hehee. Well gua memalam takde keje konon lah bajet buat header banyak banyak. Kahkahh. Header ni simple mimmmmple jaa. Kalau nak silalah ambik jangan segan silu. Image 720x400. Klik gambar untuk tumbesaran dan boleh save. Takde watermark pun yee. Anda boleh guna dengan riang riaaaa nya.

Image ni nampak je kecik sbb aku buat saiz ikut large dalam entry. Saiz sebenar lagi besar dari saiz yg korang nampak ni. Boleh klik gambar untuk save/ lihat saiz header yg sebenar.






Ni kosong. Kalau nak boleh ambil dan tulis sendiri apa anda nak tulis. Hehee. 


Komen dulu kalau ambik yee. Kalau buruk bebenor tegur lerr. Mana kurang In Shaa Allah akan diperbaiki. 

Have a nice day!


* Update: Aku sarankan kalau nak save gambar better klik pada gambar then "save image as". Sbb kalau "open image in new tab" dia jadik kecik sikit dari saiz gambar yg sebenar. Aku dah try. Baik baik saiz header tu 720 dia jadi 640. Apapun anda boleh resize sendiri ikut kesesuaian blog anda:) 



12 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...