Saturday, 6 June 2015

Baju baru Blog Bajuwarnacoklat!


Assalamualaikum.

Nampak tak baju baru kite? Hiihi. Currently I guna tema biru pink sbb tiba-tiba rasa macam sedap je nengok kaler biru nihh. Dari lebih kurang pukul 3 petang aku ngadap blog ni sampai laaa ke 1 pagi. Maka siaplah jugak walaupun hasilnyaaa takdelah kebaboom mana. Masih ada yang perlu diperbaiki lagi. Header tu pulak aku malas nak mendesign kat Photoshop maka aku buat text jek. Hehee. Jadik larrr. Kendian laa kita edit ekh? Perut aku lapaaar pulak sekarang ni. Rasa macam nak makan French Fries tapi malas nak menggoreng. Sbb kalau aku makan ni kompem aku letak mayonis sampai tak nampak kentang tu. Bapak aku selalu pesan, jangan makan mayonis banyak banyak nanti gemuk. 

Cuba komen sikit apa-apa yg anda tak berkenan kat blog saya ni. Mana tahu ada lagi yg boleh aku perbaiki. Tema kaler buat anda pening kepala? Atau font aku kecik sangat? Atau saya terlalu comel? Hekkhek. K gurauu.


Aku dah letak Mister Linky ni sekali. Sila lah taruk link blog kalian yaaa. Boleh kita jalan jalan jalan siang malam nanti. Hehee.

Selamat Malam!













3 comments:

  1. nice.. it very suit with you as a girl.. huhu...
    KIPIDAP!! heheh.. salam singgah...

    ReplyDelete
  2. so beautiful...btw anda di tag..
    http://narumihuda.blogspot.com/2015/06/june-mini-giveaway-by-shyue-kim.html

    ReplyDelete
  3. Jom Singgah Blog Saya blog koleksiresepiemak

    Koleksi Resepi emak
    http://koleksiresepiemak.blogspot.com/

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.