Friday, 22 May 2015

Tukar design template lagi.


Akhirnya. Setelah capek guaa menerokai coding coding template SORA, finally jumpaa jugak yang paling simple dan yang penting, saya suka. Heheh. Tiba-tiba je aku rasa mcm nk beralih ke template yg mesra SEO sikit. Template aku dulu bukan lah buruk benor, tapi barangkali nampak comel tapi macam tak matang pun ada aku rasa. Kahkahh. So ni lah hasilnyaaa selepas aku edit edit edit dari tadi. Original code dia tu kita tinggal ubah ubah mana patut jee. Thats all. Aku pun tak tahu sangat pasal SEO ni. Tapi berdasarkan apa aku baca, template yg mesra SEO ni penting kalau nak pengunjung selalu datang blog kita.

Nak tahu kat mana aku jumpa template ni? Kat SINI. Design dia semua cantik cantik. Tapi aku pilih yang paling simplee jaa. Senang orang nak tinggal komen, senang jugak org nak baca. Heheh.


Jadi ni lah sebabnya kenapa saya pilih template ni. Nampak takk. SEO Friendly. Padahal tak sampai sebulan aku tukaa design blog. Dulu aku ada buat entry kat SINI. Pasal baju baru untuk blog. Hahah. Punya laaa buat warna warni last last ni tukar hitam putih jeee.

Tapi aku puas hati la. Sbb nampak lagi simple. Takde laa serabut tiap kali aku bukak blog kan. Setiap org citarasa dia berbeza. Hehee. Harapnyaaa gue tak gatal tangan tukar tukar template lagi lah hendaknyaa. Haha. 

Selamat Malam !






5 comments:

  1. Cantik Design Template yang ini
    Design Template yang sebelum ni pun comel dan cantik jugak
    :-)

    ReplyDelete
  2. serius memang lawa hitam putih ni! tak tipu wehh

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.