Taylor Swift - Bad Blood ft. Kendrick Lamar

Dah tengok video klip Taylor Swift yang baru? Well aku mmg suka buat entry pasal lagu. Malahan saya ada buat segmen pasal lagu. Kalau belum join meh join meh. Hehee. Klik SINI

Berbalik pada tajuk. Masa aku mula-mula tengok tu gua rasa mcm biasa biasa jaa. Then gua perasan, Ehhhh eh? Selena Gomez? Pastuuu gua tengok lagi. Ehhh? Hailee Steinfeld? Gua tengok lagi. Ellie Goulding? Omomoooo. Osemmm pulak ada pelakon penyanyi kitaaa sukaaa dalam klip video ni! Hahaaa

Nak tahu sapa lagi ada?

Taylor Swift as Catastrophe Selena Gomez as Arsyn Karlie Kloss as Knockout Kendrick Lamar as Welvin Da Great Martha Hunt as HomeSlice Jessica Alba as Domino Serayah as Dilemma Lena Dunham as Lucky Fiori Hailee Steinfeld as The Trinity Ellie Goulding as Destructa X GiGi Hadid as Slay-Z Hayley Williams as The Crimson Curse Zendaya as Cut-Throat Lily Aldridge as Frostbyte Ellen Pompeo as Luna Mariska Hargitay as Justice Cara Delevingne as Mother Chucker Cindy Crawford as Headmistress

Ni aku copy dari komen kat youtube. Kahkahhh. Ada satu rangkap lirik diaaa yang aku suka. Ni haaa

"Did you have to do this? I was thinking that you could be trusted
Did you have to ruin what was shiny? Now it's all rusted
Did you have to hit me, where I'm weak? Baby, I couldn't breathe
And rub it in so deep, salt in the wound like you're laughing right at me

Oh, it's so sad to think about the good times, you and I"



Taylor sangat gangster okeyyyh dalam klip video ni. Biasa klip video dia macam gegirl gituuu kan. Aku masih jatuh cinta kat lagu LOVE STORY diaaa tuu. Sweet betul lirik dia. Walaupun lagu tu dah bertahun, tapi kalau gua dengar gua terus berangan ada prince naik kuda putih datang depan rumah. Kahkahh. 

Tataaa ! Assalamualaikum:)














2 comments:

  1. hda pon suka taylor swift. lagu paling hda suka urmm, mcm byk jekk. haha. 22 kowt :)

    ReplyDelete
  2. one of the singer yang kualiti production lagunya memang tahap superb :)

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.