Simple RM100 Giveaway Byijeni

Assalamualaikum, Jom join Simple RM100 Giveaway Byijeni. RM100 untuk dimenangi tau. Klik banner di bawah untuk maklumat lanjut :)

 
Hadiah Giveaway :-
  • Wang Tunai RM 20 (x2 Pemenang)
  • Topup RM 5 (x6 Pemenang)
  • Topup RM 10 (x3 Pemenang)
    Total : 11 Pemenang

    Haaa cukup RM 100 hadiah untuk giveaway ni. Even hadiah tak lah sehebat org lain, tapi ikhlas dari hati tau. Aicewahh.

    Syarat Giveaway :-
    1) WAJIB follow 2 blog ni (IZNI NAJWA) & (BYIJENI_SHOP) - akan dicheck ye
    2) Buat entry yang bertajuk : Simple RM100 Giveaway Byijeni
    3) Copy dan paste code di HTML entry dan publish.
    4) Submit link entry anda di ruangan komen.

    Mudah kan caranya? Apa tunggu lagi, cepat KLIK SINI untuk join.
  • TARIKH GA : 14/5/2015-30/5/2015

6 comments:

  1. Thank you sudi join. Good luck :)

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dari segmen yang sama, sudah follow awak #1175, jemput follow cik bell kat sini ... http://www.dhiyaafraabella.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    ReplyDelete
  3. SINGGAH DARI SEGMEN YG SAMA :)

    http://faridaredbellas.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    ReplyDelete
  4. Good luck dari segmen sama ;)

    http://husnamalek.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    ReplyDelete
  5. Good luck http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum dan salam ziarah... Saya pun join http://travellogdin.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html ... Datanglah ziarah ke blog saya.

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.