Segmen Blogwalking & Throwback By NaD Dea




SOALAN: kenapa awak memilih untuk menggunakan url blog yang sekarang ni dan kenapa awak terjebak dalam dunia blogging ni?

Jawapan saya, URL blog ni adalah bajuwarnacoklat.blogspot.com. Kenapa bajuwarnacoklat? Kenapa tak bajuwarnakelabu? Hahahh. Sebabnyaaaa, antara banyak banyak baju, aku paling suka pakai baju kaler coklat. Sbb coklat kan warna cam gelap sikit. So dapat sorok lemak lemak dalam badan. Kahhkah. Lagipun, my favourite colour is brown. Yang dark brown gituh. Dulu ada satu baju kaler coklat ni aku suka betul pakai. Kalau keluar mana mana mesti nak pakai baju tu. Tapi skrg baju tu dah simpan diam diam dalam gerobokkk sbb gua dah gemok maka tak muat dah. Heheh

Kenapa terjebak dalam dunia blogging? Sbb dulu masa habis SPM aku tak keje. Duduk rumah je makan tidur. Lepastuh ngadap laptop jee. Then why not lah buat blog kan bagi mengisi masa lapang tu. Hahah. Then aku pun buat lah. Masa buat blog masa mula mula tu aku banyak bukak blog Kak Lyssa Faizureen. Dia ada tulis banyak sangat tips bagi org yg baru buat blog macam aku nih. Pernah satu hari tu aku nangis sbb aku salah letak code html lepas tu blog aku jadi buruk. Kahkah. Well berkat gua sabar dgn blog ni maka bertahan lah Bajuwarnacoklat ni since 2012 until now. Banyak post lama aku dah delete. Sbb aku tgk balik ayat aku macam laka laka jeee masa tu. Hahah. Harapnyaaa blog aku ni bernyawa sampai gua ke anak cucu nanti. 




Tahu tak Mcd sekarang ada bagi free books comel comel gilaaa! Klik SINI
Pernah masak telur goreng planta? Tak tahu? Nak tahu tak macam mana nak bagi telur goreng kita tu sedap? Klik SINI





Tarikh tutup segmen ni 8 Jun. Jadi jomlah sama sama kita join!











7 comments:

  1. Raihanah pun sertai jugak :-)
    Oh suka pakai baju warna coklat :-)

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen..
    http://kasihkuamani.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  3. hehe samala lepas spm menjinak dgn blog. semoga terus maju jaya !

    ReplyDelete
  4. hehe samala lepas spm menjinak dgn blog. semoga terus maju jaya !

    ReplyDelete
  5. Eira singgah sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  6. Blogwalking here from the same segmen :)

    http://cikbungas.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete
  7. terbaikk ..datang dari segmen sama jugakkk

    http://bloggerjantan.blogspot.com/2015/05/segmen-blogwalking-throwback-by-nad-dea.html

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.