Wednesday, 6 May 2015

PICTURE FOR HEADER PART 1 #GIRLS



Assalamualaikum.

Hari ni kita nak kasi FREE gambar yang kita semua sama sama boleh guna dekat header/ footer atau nak tepek kat mana mana pon boleh. Aku dulu rajin gilaaa download png kat devianart. So satu folder tu bersepah gambar png. Nak buang macam sayang. Sbb banyak sangat. Jadi apa lah kata kalau kita share kat blog kann. Mana tahu boleh membantu sesapa yang tengah nak buat header ke. Lebih banyak png yang saya akan upload dari semasa ke semasa nanti. Kalau suka cakap kalau tak suka pun cakap yee ye. Heheeee.

credit to Devianart

ps: All pictures are not my artwork.








Hope you like it !









4 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.