Kalau Rasa Gembira Tepuk Tangan


Currently mood nervous gilakkk macam nak akad nikah weyh.Cehh. Pernah akad nikah ke? Pastu tetiba aku mcm nak dengar lagu bagi meredakan resah yang menggila ni. Result keluar hari ni. Aku baru tahu malam tadi. Satgi lah kita check yaa? Berdebooo pulak jiwa raga ni.

Time ni laaa nak teringat Esei Undang-undang Acara Jenayah pasal geledah tu aku ada skip.
Time ni laa teringat Latihan Amali aku punya markah sikit.
Time ni laa teringat soalan soalan Perbankan Islam tu ada yang aku pakai taram jaa sbb kompius.
Time ni laa teringat masa Sivil tu gua sakit kepala masa jawab.
Time ni laaa ekh ko Rrai.

Aku ni kalau nak ambik result gini laa. Masa sem Satu dulu aku nangis masa nak g ambik result sbb aku tahu aku banyak tak belajar masa tu. Kahhkah. 

Doakan sayaaa yaaa kawan-kawan. Terima kasih!







2 comments:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.