Jessie J - Flashlight (from Pitch Perfect 2)




When tomorrow comes
I'll be on my own
Feeling frightened of
The things that I don't know
When tomorrow comes
Tomorrow comes
Tomorrow comes

And though the road is long
I look up to the sky
In the dark I found, I stop and I won’t fly
And I sing along, I sing along, then I sing along

I got all I need when I got you and I
I look around me, and see sweet life
I'm stuck in the dark but you're my flashlight
You're gettin’ me, gettin’ me through the night
Can’t stop my heart when you shinin’ in my eyes
Can’t lie, it’s a sweet life
I'm stuck in the dark but you're my flashlight
You're gettin’ me, gettin’ me through the night
Cause you're my flash light
You're my flash light, you're my flash light

I see the shadows long beneath the mountain top
I'm not the afraid when the rain won't stop
Cause you light the way
You light the way, you light the way

I got all I need when I got you and I
I look around me, and see sweet life
I'm stuck in the dark but you're my flashlight
You're gettin’ me, gettin’ me through the night
Can’t stop my heart when you shinin’ in my eyes
Can’t lie, it’s a sweet life
I'm stuck in the dark but you're my flashlight

You're gettin’ me, gettin’ me through the night
Cause you're my flash light
You're my flash light, you're my flash light
I got all I need when I got you and I
I look around me, and see sweet life
I'm stuck in the dark but you're my flashlight
You're gettin’ me, gettin’ me through the night
Can’t stop my heart when you shinin’ in my eyes
Can’t lie, it’s a sweet life
I'm stuck in the dark but you're my flashlight
You're gettin’ me, gettin’ me through the night
Cause you're my flash light
You're my flash light, you're my flash light


-------------------------------------------------------

This song is one of the songs in Pitch Perfect 2. Dah tengok? Osemmm gilaaa cerita tu! Aku bagi sembilan bintang. Kihkih. Kenapa tak sepuluh? Sbb ending diaa aku kiciwaaa sbb dia tak bgtau pun Beca tu apa jadik kat dia, Pompuan lesbian tu kahwin dgn sapa, Fat Amy jadik kahwin dgn Bumper ke tak, dan macam macam lagi lah. Tapi aku paling nak tahu lah Pompuan lesbian tu kahwin dgn sapa. Hahahh. Harap harap dia kahwin dgn lelaki.

Cerita ni aku tengok kat wayang dgn adik aku hari tu. Hahahh adik aku ketawa kemain dalam panggung wayang. Kita bagi privacy sikit mak bapak nak dating tengok movie lain. Lagi pun adik aku bkn boleh ikut mak aku pun. Sbb cerita mak aku dgn ayah aku tgk tu 18 tahun ke atas. Cerita Mad Max Fury Road. Aku pun dgn yakin bawak adik aku sbb Pitch Perfect 2 ni P13. Cehhh sekali ada jugak adegan tak patut budak-budak tengok. 

Gua masih kempunan nak tgk cerita Insurgent. Sampai skrg aku tak tgk lagi. Kesian kan?






1 comment:

  1. Alahai.. nak tgk jugak tp nmpk gayanya kena tgu cd lah.. hehehe..

    ReplyDelete

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.