Wednesday, 20 May 2015

Dah pasang Nuffnang!





Assalamualaikum.

From now on, saya dah letak balik iklan nuffnang kat blog ni. Kihkihh. Aku dah buat akaun nuffnang ni since 2012 lagi.Tapi sbb aku tak letak pun kat blog. Earning bila aku check tadi RM 7.12 jee nak oi. Kahkah. Churpchurp pulak RM 10.40. Hasil promote tadi aku dapat naikkan dua posen je. Iskkk. Kesian. Hari ni timbul kesedaran nak pasang iklan balik sbb gue kalau boleh nak goyang kaki main hp sambil duit masuk. Ecehh. Boleh tak? Tolonglah kelikk nuffnang saya bawah header, kat sidebar dgn bawah post tu ye yeee kalau rajin. Aku skrg blogwalking pun aku aku rajinkan diri klik iklan orang. Kita tolong orang nanti nanti orang tolong kita pulak tak gituu? Hahahh. 

Selamat malam. Assalamualaikum.





No comments:

Post a Comment

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.