Buku Comel Percuma di McDonald!

happy-meals-books1
apes-penguin

Baru-baru ni McDonald telah melancarkan NEW Happy Meal McFish yang super duper lazat dengan HANYA RM6.95 sahaja! Siap dengan Fish Burger, sos, jagung manis dan air! Dan pastinya, it COMES WITH A FREE BOOK from DK! Dan buku-buku tersebut sangatlah comel tauuu! Berbaloi-baloi. Budak-budak, anak-anak, adik-adik mesti suka punyaaa. Sambil makan sambil belajar gituu. Also rich with protein for them. Kalau siapa yang susah nak makan tu, kalau kasi kotak comel gini siap ada buku mesti senang nak makan. 

HM_FBAD_McFish_v3

nugget-mcChicken

Kalau tak suka ikan, McDonald turut menyajikan Happy Meal Chicken Burger atau Happy Meal Chicken McNuggets yang diperbuat daripada white meat 100%! 

Jadi. Cepat-cepat collect all 8 books ni sementara stok masih ada. Click SINI untuk tengok buku comel tu dan tawaran menarik kat McDonald!









1 comment:

Penghantaran sebarang komen, permintaan, cadangan ATAU komunikasi lain yg lucah, sumbang, palsu, mengancam ATAU negatif dengan niat untuk menyakiti hati, menganiayai, mengugut ATAU mengganggu orang lain dengan ATAU tanpa mendedahkan identitinya adalah suatu kesalahan boleh didenda tidak melebihi 58 ribu ringgit atau dipenjarakan selama tempoh tidak melebihi 1 tahun ATAU kedua-duanya sekali.